El Consell Comarcal i l’Associació d’Empresaris signen un acord de col.laboració i cessió d’espais

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell realitzarà tasques de suport administratiu i tècnic per a l’Associació

per Redacció, 28 de novembre de 2011 a les 14:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de novembre de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Foto signatura amb Associació Empresaris Solsonès Foto: Consell Comarcal

L’Associació d’Empresaris pel Solsonès, organització que representa el teixit empresarial de l’àmbit de la comarca del Solsonès, representat per al seu president, Miquel Àngel Montaner ha signat un acord amb el Consell Comarcal del Solsonès per al qual les dues entitats acorden col.laborar per tal que l’Associació pugui dur a terme les tasques pròpies i ordinàries previstes en els seus estatuts al Palau Llobera.
Amb el present acord, l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Solsonès realitzarà tasques de suport administratiu i tècnic per a l’Associació, d’Empresaris per al Solsonès, alhora que es coordinarà la informació i accions amb altres entitats i projectes d’àmbit comarcal.


Per la seva part, el Consell Comarcal posa a disposició de l’Associació d’Empresaris per al Solsonès els espais i les sales del mateix Consell Comarcal. Aquest nou conveni permetrà la cooperació i col.laboració diària entre ambdues entitats.
La durada d’aquest contracte s’estableix fins a 31 de desembre de 2011 i és prorrogable d’any en any si cap de les parts manifesta la seva voluntat contrària a aquesta pròrroga.

 

Participació