El Solsona A i Solsona B segueixen al capdavant de la Lliga Comarcal de Tir al Plat

Aquest cap de setmana va tenir lloc la 4a jornada de la Lliga.

per Redacció , Solsonès, 12 d'abril de 2017 a les 11:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 d'abril de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

 La Lliga Comarcal de Tir al Plat ha arribat a l’equador de la competició. El cap de setmana passat va tenir lloc la quarta jornada del campionat en el qual es confirma el domini dels equips de Solsona.

Una vegada desenvolupada aquesta jornada, pel que fa a la classificació del grup A, el Solsona B destaca al capdavant d’aquesta amb 173 punts, seguit de l’equip de Clariana A amb 166, l’Olius amb 165 i el Lladurs amb 163. Pel què fa al grup B, aquest ve encapçalat per l’equip del Solsona A amb 158 punts, seguit del Cambrils amb 149, Clariana B amb 145 i Pinell amb 143.
Pel què fa a la classificació general dels tiradors, Jordi Caball i Jordi Freixes encapçalen la classificació amb 59 plats, seguits de Sergio Alcázar amb 57 plats i Florencio Freixes amb 56 plats. Segueixen darrera d’aquest, empatats a 55 plats, Ramon Torra, Joan Planas i Josep Sabata.

 

Participació