El Solsona A i Solsona B encapçalen la Lliga Comarcal de Tir al Plat

Aquest cap de setmana vinent es disputa la quarta jornada del campionat

per Redacció , Solsona, 5 d'abril de 2017 a les 16:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 d'abril de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


El cap de setmana vinent tindrà lloc la 4a jornada de la Lliga Comarcal de Tir al Plat. A punt d’arribar a l’equador de la competició, vuit equips es disputen el campionat en 2 grups, el Solsona A i el Solsona B encapçalen les respectives competicions.


Pel que fa a la classificació del grup A, el Solsona B destaca al capdavant d’aquesta amb 130 punts, seguit de l’equip d’Olius amb 126, el Clariana A amb 124 i el Lladurs amb 122. Pel què fa al grup B, aquest ve encapçalat per l’equip del Solsona A amb 118 punts, seguit del Cambrils amb 114, Clariana B amb 108 i Pinell amb 105.

Pel què fa a la classificació general dels tiradors, Jordi Caball i Jordi Freixes encapçalen la classificació amb 44 punts, seguits de Sergio Alcázar i Josep Sabata amb 43 punts. En l’ajustada puntuació trobem darrera d’aquests el Joan Marc Caball, Florencio Freixes i Ramon Torra amb 42 punts.

 

 

Arxivat a:
Esports, lliga, Tir al plat
Participació