Meritzell Ruiz i David Rodríguez celebren l’inici aquest any de les obres de l’escola El Vinyet

La titular d’Ensenyament és rebuda a l’Ajuntament abans de presidir la Jornada de mestres i professors de religió de Catalunya

per Redacció, Solsona, 1 d'abril de 2017 a les 16:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 d'abril de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Tant l’alcalde de Solsona, David Rodríguez, com la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, han manifestat aquest matí la seva satisfacció per l’inici de les obres de la reivindicada escola El Vinyet, previst per a l’estiu. Ho han fet en la rebuda institucional a l’Ajuntament solsoní de la consellera, que avui és a la ciutat amb motiu de la celebració, a la Sala Polivalent, de l’onzena Jornada de mestres i professors de religió de les diòcesis amb seu a Catalunya.

David Rodríguez ha traslladat a la titular d’Ensenyament “la molt bona interlocució” del consistori amb els Serveis Territorials del Departament a la Catalunya central, encapçalats per Antoni Massegú, també present en aquest acte. Així mateix, l’alcalde ha avançat que l’Ajuntament està estudiant destinar en un futur les instal·lacions municipals que actualment ocupen l’escola El Vinyet a altres usos també educatius per al municipi.  

Meritxell Ruiz ha aprofitat aquesta ocasió per fer “un reconeixement a tots els docents que dediquen el millor de si a l’educació dels infants i joves”, així com a l’Ajuntament per la seva col·laboració. 
 

 

Participació