Gran participació a les activitats organitzades pel CTFC en el marc de la Fira del Trumfo i la Tòfona

per Redacció, Solsona | 14 de març de 2017 a les 17:36 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de març de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Jornada tècnica tòfona


Dijous passat, el CTFC va organitzar un taller de cuina amb tòfona amb maridatge de caves, conduit per Laia Coma i Roger Vilaginés, del restaurant de la Mare de la Font de Solsona. Durant més de dues hores, van preparar diferents plats amb la tòfona com a protagonista. Entre d’altres elaboracions, es va poder degustar croquetes de tòfona i ous ferrats, pollastre farcit amb tòfona, o trumfos amb formatge i tòfona. 

Enguany la resposta per part del públic va ser molt positiva, ja que es van inscriure en total més de 70 persones.

Inici del taller de cuina


D’altra banda, el dissabte 11 de març l’Associació de Productors de Tòfona de Catalunya va organitzar una jornada, que va consistir en una visita tècnica a l’explotació de La Tofonera, situada al Solsonès, on es va poder veure una plantació en producció i el potencial turístic que té la tòfona. En acabar la jornada, els membres de l’Associació es van reunir en la seva assemblea anual a la seu del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, i van degustar un dinar trufat.

Recepta amb tòfona 

 

Participació