Renovació de la xarxa de clavegueram del Carrer Roureda

per Redacció , Sant Llorenç de Morunys, 28 de febrer de 2017 a les 18:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de febrer de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 
Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de construcció d’un nou clavegueram al carrer Roureda, entre el carrer de Vilamala i el carrer dels Emprius; en total, uns 110ml de tub de 40cm de diàmetre, amb un cost previst de 23.000€, tots ells provinents de fons propis municipals.
Ja fa anys que els veïns dels carrers Roureda i Vilamala tenen problemes importants amb el clavegueram: quan es produeix una pluja de certa importància, el clavegueram no dona l’abast i fa sortir els residus pels baixos de les diferents edificacions. Desprès de diferents proves amb equips especialitzats per provar de solucionar el problema, sempre amb pèssims resultats, s’ha decidit fer un clavegueram de nova construcció. Entenem perfectament les demandes del veïns, ja que el problema era molt important, però no s’han pogut realitzar els treballs fins a tenir disponibilitat econòmica per tirar-los endavant. En aquest sentit, volem agrair la seva paciència i comprensió davant d’aquesta problemàtica.

Amb aquesta actuació, continuem millorant la xarxa de clavegueram que, en alguns punts, estava en un estat molt precari. En aquests moments,  podem dir que les parts de la xarxa on teníem més problemes queden solucionats, restant pendents punts més concrets (davant el portal de la Pietat, a la zona del bullidor, etc..) on també s’hi actuarà properament.
Aprofitant l’obertura d’aquesta rasa, Font Llumà aprofitarà per substituir el tub d’aigua existent a tot el carrer Roureda (180ml aprox.) deixant una previsió per a la canalització de gas que s’està portant a terme.

 

Participació