Arribada multitudinària i espectacular del Carnestoltes de Solsona

per Ramon Estany, Solsona | 26 de febrer de 2017 a les 09:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de febrer de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

 


Milers de persones van seguir aquest dissabte a la tarda l'arribada del Carnestoltes. El format adaptat a l'arribada per la Plaça del Camp va permetre que milers d epersones repartides per tot el recorregut poguessin gaudir de la desfilada de les comparses i saludar al Carnestoltes d'enguany, l'Adrià Navarro.

Va obrir la caravana festiva, enmig d'un espectacle de llums i de música, un equip de rugby. Tot seguit, una comparsa que anava de globus aerostàtics que va donar pas a una colla de pirates.

La següent comparsa anava de fauna rural, amb bolets i vaques, precedint a una comparsa que compleix 30 anys, els esclopers, que anaven en avioneta per dir que aquests anys han passat volant. Prosseguiren la desfilada, una paròdia de la llegenda de Sant Jordi, uns venedors de fira, uns follets verds, unes titelles mecàniques, el cub de Rubik, uns bitxos blancs i negres, més follets verds, uns forners, uns personatges de videojocs, un grup d'animals, una banda de mexicans perseguits per Donald Trump, una paròdia de l'escena de la bicicleta amb l'E.T, uns submarinistes, i, un altre comparsa que compleix 30 anys, la de la Geganta Boja, vestits d'espelmes d'aniversari.

I ja acabant la desfilada, uns cavallets de mar, uns frares molt virtuosos amb capella inclosa, una comparsa molt precavida amb gabardines i paraigües, uns calamars, i unes fades.
Tancava la comitiva, la carrossa del Carnestoltes, amb un tro en forma de pilota de futbol, des d'on saludava el Carnestoltes d'enguany.

 

 

Participació