El Consell Comarcal assumeix l’organització del transport en l’activitat d’esport blanc a les escoles

L’ens comarcal gestionarà el servei de transport dels alumnes de les escoles de la comarca que acudiran a l’activitat d’esquí

per Redacció, Solsonès, 13 de gener de 2017 a les 17:19 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de gener de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Dimecres vinent s’inicia l’activitat de l’esport blanc en la qual participen diverses escoles de la comarca, concretament, l’Escola Setelsis, Escola Vall de Lord, ZER del Solsonès i l’Escola el Vinyet. Aquesta activitat compta amb el suport del Consell Comarcal del Solsonès, el qual gestionarà el servei de transport amb autobús dels 111 alumnes de tercer curs que gaudiran de vuit sessions d’esquí alpí, de fons, surf i free style.

L’activitat de l’esport blanc a les escoles s’iniciarà el proper dia 18 de gener amb els alumnes de la ZER i de la Vall de Lord practicant esquí de fons a l’estació de Tuixén - La Vansa i el dia 20 de gener amb les escoles Setelsis i Vinyet practicant esquí alpí i surf de neu a l’estació del Port del Comte.
Aquesta activitat que es desenvoluparà durant 8 sessions, acudiran 111 alumnes de la comarca.
Una de les entitats que desenvolupa un paper clau en l’activitat de l’esport blanc és el Consell Esportiu del Solsonès, el qual gestiona tota la logística de material, monitors i coordinació amb els centres i material.
Aquest programa que cerca l’impuls dels esports d’hivern en la població infantil de les comarques de muntanya de Lleida, es finança a través de la Secretaria General de l’Esport i de la Diputació de Lleida.

 

Arxivat a:
Esports, transport, escoles
Participació