La cooperació entre els ajuntaments i el Consell ha permès actuar en quatre camins d’interès comarcal

Els ajuntaments s’han fet càrrec del 17 per cent del cost de les actuacions

per Redacció , Solsonès, 4 de gener de 2017 a les 15:44 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de gener de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


El Consell Comarcal del Solsonès finalitzat l’actuació de les obres incloses en el projecte d’execució de les obres d’arranjament i reparació de la plataforma de diversos camins d’interès comarcal del Solsonès.

A banda de la inversió anual en camins, aquest any es poden destinar més recursos per a l’arranjament, gràcies a la contenció de la despesa en l’execució del pressupost i a la col·laboració dels ajuntaments, els quals s’han fet càrrec de part del cost.
Amb aquesta intervenció, amb un cost d’uns 20.000 euros, s’han dut a terme actuacions puntuals, amb substitució del paviment malmès per paviments nous, bé sigui a base de formigó armat o a base de mescles bitumisoses en calent. L’execució d’aquestes obres s’han dut a terme al camí del Cap del Pla a Timoneda al municipi de Lladurs, al camí de Sant Salvador a Llobera i a la carretera de Su a Ardèvol als municipis de Riner i Pinós.

Des del govern de l’ens comarcal s’ha volgut destacar que aquesta actuació ha estat possible gràcies a la cooperació amb els ajuntaments afectats.

 

Arxivat a:
Economia, camins, Consell
Participació