Es funda el PDeCAT Solsonès a Clariana de Cardener

L’assemblea de constitució va servir també per aprovar el primer pressupost, les activitats previstes pel 2017 i l’informe polític

per PDECat, Solsonès, 21 de desembre de 2016 a les 09:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de desembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El cap de setmana es va fundar el Partit Demòcrata (PDeCAT) de manera oficial a la comarca del Solsonès. Per donar relleu al moment de constitució es va estrenar un llibre d’honor que registrarà l’activitat que vagi experimentant el partit al Solsonès.


Els associats del Solsonès van estar acompanyats de David Saldoni, responsable del món local de la direcció nacional del PDeCAT, i de Maria Antònia Pubill i Xavier Minguet, membres de l’executiva regional de Lleida.

En el transcurs de l’acte el president comarcal, Marc Barbens, va exposar l’informe polític i les activitats previstes pel 2017. Jordi Xandri, responsable comarcal de política municipal, va explicar les accions previstes en aquest àmbit. Montse Auguets, responsable comarcal de mitjans de comunicació i xarxes, va presentar els passos que se seguiran per desplegar les plataformes de comunicació en les properes setmanes. Per últim, Romà Llohis va analitzar el pressupost del 2017.

El nou Partit Demòcrata al Solsonès neix amb més associats al corrent de pagament que CDC. També resta a l’espera que s’hi incorporin persones que encara no han fet el canvi. En aquest sentit, Barbens ha valorat que més del 50 % dels associats actuals no eren militants de CDC fa 5 anys: “Hi hagut un relleu molt important i esperem que s’incrementi el nombre d’associats a PDeCAT atès que la gent gran, com és comprensible, va a un ritme més lent”. No obstant, va afegir que “seguirem treballant per augmentar la xifra i per aconseguir-ho seguirem les línies que ens hem marcat de transparència, contacte permanent i total democràcia interna”.

Per acabar la trobada, es va celebrar un breu sopar de Nadal per felicitar les festes nadalenques i desitjar un pròsper any nou. L’executiva comarcal del PDeCAT fa extensiva aquesta felicitació a tots els veïns i veïnes del Solsonès.

 

 

Arxivat a:
Política, PDECat
Participació