El Centre Sanitari mantè l’oferta de revisions esportives als clubs

Ha tancat diferents convenis amb Althaia i SolMèdic per evitar que més de 500 nois i noies de la comarca s’hagin de desplaçar

per Ramon Estany , 9 de novembre de 2011 a les 18:49 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de novembre de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Realitzant una prova esportiva Foto: Consell Comarcal

Malgrat que en la darrera legislatura la Generalitat va desacreditar el Centre Sanitari del Solsonès per a la realització de revisions esportives per a les federacions, la direcció d’aquest ens ha gestionat diversos convenis amb altres institucions, per seguir oferint als seus usuaris el servei de revisions esportives.
 


Davant d’aquesta situació, el Centre Sanitari del Solsonès ha acordat amb la xarxa assistencial Althaïa i el Centre Mèdic Solmedic la cessió d’un facultatiu especialista en medicina esportiva i el Centre Sanitari hi aporta les instal.lacions, l’auxiliar d’infermeria i la infermera.
 

Les revisions esportives d’enguany tenen un cost simbòlic de 15 euros per a l’usuari, i ja se n’han realitzat més de 500 des del mes de setembre. La novetat d’enguany que ofereix el Centre Sanitari del Solsonès, gràcies a l’acord amb Althaïa, és la realització de revisions mèdiques esportives d’alt nivell en prova d’esforç. D’aquestes també se n’han fet per a determinats clubs i estan disponibles per a federacions i entitats esportives de la comarca que ho necessitin. De fet, les revisions mèdiques esportives d’alt nivell en prova d’esforç era una reivindicació històrica que es reclamava des d’algunes entitats esportives del Solsonès, que a partir d’ara ja es poden realitzar a la pròpia comarca.
 

El president executiu del Centre Sanitari del Solsonès, Albert Muntada ha valorat molt positivament aquests acords, i ha explicat que “  d es del Centre Sanitari seguim buscant formules, tot i l’actual context econòmic, per tal de poder oferir el mateix nivell de servei als usuaris de la comarca i així poder continuar donant la prestació assistencial a la població del Solsonès, que difícilment haurà notat cap pas enrere en qüestió de salut”.

 

Participació