La Cobla oferirà un concert que viatjarà a través de diferents èpoques de la història musical de la ciutat

Comptarà amb la col·laboració extrordinària del cantautor Roger Mas i de l’Orfeó Nova Solsona

per Redacció, Solsona, 7 de desembre de 2016 a les 09:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de desembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El proper dissabte 17 de desembre, la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona oferirà un concert d’entrada gratuita al Teatre Comarcal de Solsona a les 20h. Un viatge a través de diferents èpoques de la història musical de la ciutat, que comptarà amb la col·laboració extrordinària del cantautor solsoní Roger Mas i de l’Orfeó Nova Solsona.    

 
A la primera part, la cobla oferirà una antologia musical de composicions relacionades amb diferents efemèrides de la ciutat de Solsona, com la República Catalana, el temps de la postguerra o les Festes de la Coronació. Un tastet d’obres de compositors tan emblemàtics com Joan Roure (1921-1990), Antoni Llorens (1905-1988), Ramon Pujol (1882-1949), Josep Llucià (1896-1959) o Joaquim Serra (1907-1957). Per cloure aquesta primera part s’estrenarà Elegíaca, una sardana del músic solsoní Albert Fontelles-Ramonet (1989), en record de Josep-Manel Casserras.    
A la segona part, la cobla compartirà escenari amb el cantautor solsoní Roger Mas en una col·laboració inèdita fins a dia d’avui, interpretant diversos temes dels seus darrers treballs discogràfics. L'acte es clourà amb la col·laboració de l’Orfeó Nova Solsona, sota la batuta d'Anna Camps i l’ex membre de la cobla Xavier Queralt al piano, interpretant diverses peces juntament amb la cobla, en una de les darreres actuacions de la històrica directora de l’orfeó solsoní.    
Cobla Juvenil Ciutat de Solsona   
· Director: Albert Fontelles Ramonet   

· Flabiol i tamborí: Natàlia Pujol   
· Tibles: Tània Bonillo i Iris Badia   
· Tenores: Maria Freixes i Ferran Fontelles   
· Trompetes: Miquel Bonillo i Albert Borràs
· Fiscorns: Eva Jaray i Ramon Baiget
· Trombó: Jordi Pisa
· Contrabaix: Cesca Tort   
_________________
· Roger Mas   
· Orfeó Nova Solsona    
· Directora: Anna Camps   
· Piano: Xavier Queralt   
· Presentadora: Núria Bonet
 . Disseny del cartell: Domènec Marmi

 

Participació