Els militars han fet campament a Castellar de la Ribera

per Ramon Estany, Castellar de la Ribera | 24 de novembre de 2016 a les 07:46 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de novembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Imatge del campament militar ubicat a la zona esportiva i social de Castellar de la Ribera Foto: Arxiu particular


Aquesta setmana s'ha pogut veure tot un dispositiu militar a Castellar de la Ribera. Segons ha pogut saber NacióSolsona a través de l'alcaldessa del municipi, Claustre Sunyer, es tracta d'uns 150 alumnes de l'acadèmia de suboficials de Talarn que estan realitzant exercicis d'orientació i maniobres, sense armes, en diverses zones properes a Castellar de la Ribera, no necessàriament dins el Solsonès.

Sunyer ha explicat que van demanar el corresponent permís per ubicar el seu campament al municipi, i que a causa del temps que ha fet aquests dies, han fet servir la sala polivalent del municipi.
Aquest campament va començar dilluns, i avui dijous al migdia es donarà per finalitzats.

L'alcaldessa ha explicat també que aquestes pràctiques sobre el terreny formen part de la preparació d'aquests militars i que van canviant cada vegada de lloc per buscar localitzacions noves i diferents, i aquest any van triar la zona entre el Solsonès i l'Alt Urgell.

 

Participació