L’Associació de Turisme de la Vall de Lord millora l’estat dels camins de senderisme i BTT

L’entitat ha engegat els treballs de neteja, desbrossament i recol·locació de senyals i marques de la vintena de camins que hi ha actualment habilitats a la zona

per Redacció , Vall de Lord, 19 d'octubre de 2016 a les 07:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 d'octubre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

 


L’Associació de Turisme de la Vall de Lord ha iniciat els treballs de neteja, desbrossament i recol·locació d’indicadors i marques a la vintena de camins que hi ha habilitats a la zona, ja siguin per a practicar-hi  BTT o per fer-hi senderisme. A més dels treballs de manteniment d’aquests senders, s’està millorant la geolocalització de cadascun dels senyals i fites que hi ha al llarg del recorregut. Els treballs els duen a terme membres de la junta de l’entitat, així com el tècnic de la mateixa.


Tots els camins, agrupats en un mapa

Paral·lelament a la neteja i arranjament d’aquesta vintena de camins, l’associació està treballant en la creació de dos mapes, l’un que mostrarà totes les rutes per fer a peu, i l’altre per als itineraris del centre de BTT Solsonès-Vall de Lord.

L’Associació de Turisme gestiona en aquest moment una vintena de senders, una dotzena dels quals són ideats per fer a peu –com ara la ruta de Valls a Pont Quebradís, el camí verd entre Sant Llorenç i la Coma, l’itinerari per la serra del Verd o l’ascensió al Pedró del Quatre Batlles- i els nou restants en bicicleta de muntanya, amb diferents nivells i dificultats. Tots ells estan georeferenciats i es poden consultar a l’apartat Què Fer? del web de l’Associació de Turisme de la Vall de Lord (www.lavalldelord.cat).

 

Participació