El consistori solsoní rep 17 aportacions ciutadanes en la consulta sobre la Festa Major

Els grups de l’oposició també participen en el debat amb noves propostes

per Aj Solsona, Solsona, 22 de setembre de 2016 a les 15:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de setembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Ball de Festa Major a la Plaça del Camp Foto: Marc Ramonet


L'Ajuntament de Solsona ha recollit un total de 17 aportacions sobre la Festa Major en el marc del procés participatiu realitzat per correu electrònic entre els dies 15 i 21. D'aquestes, dues corresponen a entitats, una a un grup de música i la resta són expressades a títol individual.

El govern municipal agraeix la participació i es compromet a estudiar els propers dies cadascuna de les observacions recollides, alhora que es reunirà amb entitats estretament vinculades a la programació.
Paral·lelament, el grup municipal de CDC ha presentat avui prop d'una desena de propostes de millora de la festa sorgides d'un procés participatiu realitzat per la formació l'any passat. Alternativa per Solsona - CUP, per la seva banda, preveu traslladar aquesta tardor a l'executiu les aportacions que està madurant per mitjà d'un grup de treball específic sobre aquesta temàtica.

 

Participació