L’Ajuntament consultarà als ciutadans sobre la propera Festa Major

Qui vulgui pot fer aportacions per correu electrònic fins al dia 21

per Aj Solsona, Solsona, 15 de setembre de 2016 a les 14:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de setembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

(AUTOR: Marc Ramonet) Miquel del Roig va fer el ple en el concert jove del dia 8


Què hi trobem a faltar, què hi sobra o què modificaríem de la Festa Major de Solsona? Aquestes són les preguntes que l’Ajuntament formula a la ciutadania durant una setmana, una vegada tancada l’edició d’enguany, a fi d’estudiar la introducció de novetats a partir de l’any que ve. L’equip de govern ha fet un primer balanç de la celebració, però “la valoració definitiva” l’acabarà de perfilar “una vegada s’hagin recollit les aportacions ciutadanes i s’hagin dut a terme algunes reunions a nivell intern i amb entitats”, apunta l’alcalde, David Rodríguez.


Aquest procés participatiu es vehicularà a través del correu electrònic participa@ajsolsona.cat. Qui vulgui fer aportacions sobre la Festa Major pot fer-ho fent constar el nom i cognoms i DNI. El termini es tancarà dimecres vinent, dia 21, de manera que a final de mes el consistori pugui disposar d’una valoració més àmplia.

Es potenciarà la programació per al jovent
Després d’un primer balanç de l’última edició, l’executiu municipal és conscient que “cal potenciar la programació adreçada al jovent” i, per tant, serà necessari “destinar-hi un major esforç pressupostari per incloure-hi més concerts”, segons l’alcalde. Enguany s’ha organitzat per a aquest col·lectiu, a través de Joventut Solsonina, una nit de concerts, el dia 8, i el Concurs de Músics al Carrer, el dia 9, si bé el concert solidari del SOM del dia 2 i el del Casal Popular La Fura, el 10, també es consideraven cites atractives per a aquest públic.
Properament, les regidories de Cultura i Joventut mantindran reunions amb Joventut Solsonina i altres associacions per parlar-ne. Una altra de les conclusions és la necessitat de replantejar el format de l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya per tal de fer-lo més lluït. 

 

Participació