Amisol retorna els diners de l’abonament per a dret a cadira dels balls de Festa Major corresponents al dia 10

Es poden recuperar a l’OAC de l’Ajuntament entre els dies 19 i 30 d’aquest mes

per Aj Solsona, Solsona | 14 de setembre de 2016 a les 12:43 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de setembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

(AUTOR: Marc Ramonet) Es va haver d’anul·lar l’actuació de l’orquestra Montgrins abans de començar després que un ruixat d’última hora mullés l’equip de so


Amisol, entitat que gestiona el servei de bar i de taules i cadires dels balls de la Festa Major de Solsona, retornarà els diners de l’abonament per a dret a cadira proporcionals a un dia, després que s’hagués d’anul·lar l’actuació de dissabte. En total es van vendre una cinquantena d’abonaments. Qui vulgui recuperar 3,30 euros pot adreçar-se a l’OAC de l’Ajuntament entre els dies 19 i 30 d’aquest mes els matins de nou a dues.   


El ball a càrrec de l’orquestra Montgrins es va haver d’anul·lar a l’últim moment per seguretat després que un breu però intens ruixat mullés l’equip de so. D’aquí que Amisol i la regidoria de Cultura hagin consensuat la devolució dels diners corresponents al dret a cadira per una nit –el preu de l’abonament era de 10 euros per als tres dies–. Qui ja no disposi de les butlletes pot recuperar igualment els diners, ja que se’n conserven les matrius amb el nom de tothom que les va adquirir. L’organització aprofita per agrair al públic l’assistència als balls, el primer dels quals va tenir lloc a la plaça del Camp i el segon a la Sala Polivalent per les previsions de pluja.
 

 

Participació