Sant Llorenç de Morunys millorarà 2.120 metres de carrers i camins del municipi

per Redacció , Sant Llorenç de Morunys, 5 de setembre de 2016 a les 18:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de setembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Durant el proper mes d’octubre, es durà a terme un pla de millora dels camins i carrers que actualment no estan pavimentats i que porten a cases habitades del nostre municipi; aquets són:


Camí de la Torreta
Camí dels Plans

Camí de Cal Llentia
Carrer de la Pleta i Carrer Solanet

Carrer del Pedró i Carrer Obaga Negre
Carrer Torrent del Ginebró
Carrer Coll de Jou
Carrer Torrent de les Salines
Carrer Grau de l’Areny

En total 2120ml de camins o carrers, on l’actuació consistirà en el repàs del camí, aportació i estesa d'una mitja de 10cm de gruix de tot-u reciclat amb un ample de 3,5ml. El cost total de l’actuació és de 21.006,86€,  dels quals 15.258,84 € són fons propis de l'Ajuntament i els 5.748,02 € restants corresponen a un ajut de la Generalitat de Catalunya que s’encarrega directament de pagar el cost de l’àrid reciclat.
Des de l’Ajuntament, som conscients que cada vegada que plou, o quan ha passat molt de temps sense arreglar, tots aquests camins i carrers s’espatllen molt; per tant, i vist que el cost per a pavimentar-los en aquest moment és massa elevat pel nostre consistori, es va decidir demanar aquesta subvenció per tal de poder fer una actuació més global que permeti més durabilitat als diferents vials.
Cal destacar que, a poc a poc, i a mesura que es disposi de pressupost, la intenció és anar pavimentant els diferents vials però el termini d’execució, degut al seu elevat cost, serà llarg.

 

Arxivat a:
Municipis, camins
Participació