La 33a Hora de Resistència de Natació de Solsona bat el rècord històric amb els 5.418 metres del Cube Minorisa Team

L’activitat reuneix la participació de 10 equips, igual que en l’anterior edició

per Redacció, Solsona | 1 d'agost de 2016 a les 21:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 d'agost de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Cube Minorisa Team, guanyador en la categoria d’adults


La 33a Hora de Resistència de Natació de les piscines municipals de Solsona va batre el rècord històric, dissabte passat, amb els 5.418 metres nedats per l’equip Cube Minorisa Team, guanyador en la categoria d’adults. La participació també va ser elevada, de 10 equips, igual que en l’edició anterior. El lliurament de premis va anar a càrrec del regidor d’Esports, Ramon Xandri.  

Amb el Barni, segon lloc


El segon lloc en la categoria d’adults va ser per a l’equip Amb el Barni, amb 4.715 metres, i el tercer per a The Bests, amb 4.505 metres recorreguts –guanyador, al seu torn, del premi al millor distintiu. En la categoria de menors de 16 anys va imposar-se el grup 2004 and Company, després d’assolir 3.476 metres, seguit de l’equip The Swimming Giants, amb 2.678 metres, i Les Muniguais, amb 2.520.
El segon classificat dels infantils també va endur-se el reconeixement a l’equip amb la mitjana d’edat més jove. El premi a l’equip dels veterans va anar a parar al grup L’hora de la Residència.

 

 

Participació