Consulta a socis i simpatitzants (registrats) de l’Assemblea sobre el Referèndum d'Independència

per Redacció, Solsona, 12 de juliol de 2016 a les 08:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de juliol de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Durant la setmana vinent, els socis i els simpatitzants (registrats) de l’Assemblea estan cridats a donar la seva opinió sobre la possibilitat d’exigir el Referèndum d’Independència a les institucions catalanes (podeu trobar més informació sobre la consulta a la pàgina web de l’Assemblea https://assemblea.cat/consulta2016). Els socis i els simpatitzats registrats podeu consultar si teniu dret a vot a https://assemblea.cat/cens.
Aquesta vegada, Solsona no s’ha constituït com a seu electoral i per tant, no podreu votar presencialment. Les votacions es faran de manera telemàtica des del dimecres dia 13 de juliol i fins al dissabte dia 16 a les 14 h entrant a la pàgina web http://assemblea.cat/consulta2016.

No obstant, alguns membres de l’Assemblea de Solsona seran el dissabte dia 16 de juliol de 11 h a 13 h del matí al Bar El Casal de Solsona (Passeig Pare Claret, 24) per tal de facilitar el vot a qualsevol soci o simpatitzant (registrat) que no tingui accés a internet.
 Recordeu…

Quina serà la pregunta?:
"Vols que l'ANC exigeixi a les Institucions catalanes que convoquin el poble de Catalunya a un Referèndum per a DECIDIR sobre la independència?"


Quan i com podré votar?
Solsona no es constitueix com a seu electoral. Podreu votar des del dimecres dia 13 de juliol i fins al dissabte dia 16 de juliol a les 14 h entrant a la pàgina web http://assemblea.cat/consulta2016.
I si no tinc accés a internet?
Membres de l’ANC de Solsona us ajudaran a votar telemàticament el dissabte dia 16 de juliol de 11 h a 13 h del matí al Bar El Casal de Solsona (Passeig Pare Claret, 24).

 

Participació