1 de 10

300 persones gaudeixen del «Liceu a la fresca» a la plaça de Sant Joan de Solsona

per Redacció, Solsona | 9 de juliol de 2016 a les 15:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de juliol de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Solsona ha estat una de les 121 poblacions catalanes on ahir divendres, dia 8, s’emeté simultàniament, a través d’una gran pantalla a l’aire lliure, la darrera representació al Gran Teatre del Liceu de “La bohème”, de Giacomo Puccini. Prop de 300 persones van aprofitar l'oportunitat de gaudir d'aquest espectacle, que era gratuït, en una esplèndida nit, ja sigui des de les cadires que va posar l'ajuntament a la Plaça com sopant a la terrassa del restaurant de Cal Cabanes.

Serà a les deu de la nit a la plaça de Sant Joan i l’entrada és lliure.
Aquesta activitat, que s’emmarca dins el programa Liceu a la fresca, promogut pel teatre barceloní per apropar l’òpera a nous públics, arribà a Solsona de la mà del Liceu i de la regidoria de Cultura. La mateixa emissió es podia seguir a la mateixa hora pel Canal 33.

Considerada una de les obres més brillants del repertori operístic mundial, “La bohème” situa l’acció cap a l’any 1830 al barri llatí de París, centre de la vida bohèmia de poetes i artistes. Les privacions i la gana de quatre joves artistes que comparteixen unes miserables golfes no minven les seves ganes de viure, enamorar-se i fruir dels bons moments que se’ls presenten.
 

 

Participació