autopista

Sessió «Enxarxat: Apostem pel producte local»

El Consell Comarcal convoca a productors, elaboradors alimentaris i restaurants el dilluns 25 a les 5 de la tarda

per Redacció , Solsonès, 14 de juliol de 2016 a les 08:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de juliol de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Amb l’objectiu d’apropar els productors locals i establiments de restauració de la comarca, el dilluns dia 25 de juliol a les cinc de la tarda, el Consell Comarcal del Solsonès acollirà la sessió Enxarxa’t: Apostem pel producte local, la qual, a partir de breus presentacions entre productors i establiments de restauració, ha de permetre conèixer-se millor facilitant així possibles col·laboracions i acords comercials.
Així, l’objectiu de la jornada és promoure l’establiment de sinergies i relacions comercials i de proximitat entre aquests agents, fent un pas endavant en la diferenciació del producte o servei mitjançant una venda de proximitat i la incorporació de nous productes locals en els menús o cartes.

La sessió s’adreça a productors i elaboradors agroalimentaris, establiments de restauració, cuines col·lectives (menjadors escolars, cuines de centres sanitaris o de cases de colònies, etc.), empreses de càtering o qualsevol altre establiment que elabori plats cuinats de les comarques del Solsonès, la Segarra, el Bages, l’Alt Urgell i el Berguedà.

Aquestes comarques són un territori ric en productes locals de qualitat, on es disposa d’una àmplia oferta de restaurants i altres establiments amb cuina (cuines col·lectives empreses de càtering i de menjar per emportar, etc.) que aposten, cada vegada més, per la diferenciació mitjançant la incorporació de productes locals en els seus menús i cartes.

Acte organitzat pel Consell Comarcal del Solsonès i Raiels, amb el finançament del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i amb la col·laboració de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, de l’associació Productes Artesans i de Qualitat del Solsonès i del Gremi d’Hostaleria del Solsonès.

 

Participació