1 de 10

«Liceu a la fresca» a la plaça de Sant Joan de Solsona amb «La bohème»

Divendres vinent a les deu de la nit s’hi oferirà l’emissió de l’última funció de l’òpera de Puccini al teatre barceloní

per Redacció, Solsona | 3 de juliol de 2016 a les 10:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de juliol de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

'La Bohème' de Puccini


Solsona és una de la vuitantena de poblacions catalanes on divendres vinent, dia 8, s’emetrà simultàniament, a través d’una gran pantalla a l’aire lliure, la darrera representació al Gran Teatre del Liceu de “La bohème”, de Giacomo Puccini. Serà a les deu de la nit a la plaça de Sant Joan i l’entrada és lliure.

Aquesta activitat, que s’emmarca dins el programa Liceu a la fresca, promogut pel teatre barceloní per apropar l’òpera a nous públics, arriba a Solsona de la mà del Liceu i de la regidoria de Cultura. La mateixa emissió es podrà seguir a la mateixa hora pel Canal 33.
Considerada una de les obres més brillants del repertori operístic mundial, “La bohème” situa l’acció cap a l’any 1830 al barri llatí de París, centre de la vida bohèmia de poetes i artistes. Les privacions i la gana de quatre joves artistes que comparteixen unes miserables golfes no minven les seves ganes de viure, enamorar-se i fruir dels bons moments que se’ls presenten.

Activitat: Liceu a la fresca amb “La Bohème”
Dia: divendres 8 de juliol

Hora: 22 h
Lloc: plaça de Sant Joan
Entrada: gratuït
Participació