Una trentena de nens s’examinen a Solsona de les proves de Cambridge

La voluntat de l’Ajuntament i el Consell Comarcal és que els certificats es puguin obtenir també el proper curs i en altres nivells

per Redacció, Solsona | 29 de juny de 2016 a les 15:17 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de juny de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Una trentena de nens i nenes d’entre 8 i 12 anys van examinar-se ahir a Solsona de les proves d’anglès de la Universitat de Cambridge. Examinadors anglesos d’aquesta institució van desplaçar-se fins a l’escola Setelsis, on va tenir lloc la convocatòria. La regidoria d’Educació i l’àrea d’Ensenyament del Consell Comarcal del Solsonès han impulsat la realització d’aquestes proves a la ciutat per tal de fomentar l’aprenentatge de l’idioma.


Els infants van sotmetre’s a les proves de “Starters”, “Movers” i “Flyers”, segons la franja d’edat. Tots ells assoliran d’un a cinc escuts en el diploma, en funció dels resultats de cada part de l’examen. Els exercicis s’envien a corregir a Cambridge i a partir de l’agost és previst rebre’n els diplomes, que es lliuraran en un acte que convocaran les institucions locals.  
Els exàmens oficials de la Universitat de Cambridge són dels més prestigiosos i estan internacionalment reconeguts. Per aquest motiu l’Ajuntament i el Consell Comarcal han fet les gestions necessàries perquè Solsona pugui acollir les proves en diferents nivells. Enguany per a les proves KET i PET, adreçades als joves, no es va arribar al volum suficient d’inscripcions. Es vetllarà perquè en propers cursos es continuïn realitzant aquestes proves.

 

Participació