1 de 10

L'Escola Setelsis s'ha mobilitzat per la selva

per Redacció, Solsona | 9 de maig de 2016 a les 17:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de maig de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 
L'escola Setelsis s'ha adherit a la campanya Mobilitza't per la selva, una iniciativa de la fundació Jane Goodall que pretén conscienciar tothom sobre la necessitat d'allargar la vida dels mòbils i reciclar-los una vegada estan malmesos.
La campanya vol explicar que dins de cada mòbil hi ha coltan, un mineral que s'extreu especialent del Congo. Allà, sovint són nens i nenes els que busquen el mineral en condicions de treball deplorables. El comerç d'aquest mineral també provoca conflictes i destrueix els hàbitats de persones i animals.


Volem recollir els mòbils en desús per tal que es puguin reciclar els seus components. Els diners que s'obtinguin d'aquest reciclatge es destinaran a millorar les condicions de vida dels nens i nenes del Congo i a la reforestació de la zona.
 

Podeu portar els mòbils a l'escola Setelsis i per cada 30 mòbils que recollim, apadrinarem un ximpanzé.

Si voleu més infomació, podeu venir els dies 23 i 30 de maig, a la biblioteca de l'escola, a 3/4 de 4 de la tarda on farem una petita conferència sobre el tema, o bé visitar la pàgina web:


http://www.movilizateporlaselva.org/ca/

A català hem treballat els eslògans i els missatges publicitaris i hem fet aquests cartells que trobareu a diversos comerços de Solsona. Volem agrair la bona rebuda que han tingut els nens i les nenes on han demanat de penjar-los.

Animeu-vos i...mobilitzeu-vos per la selva!
 

 

Participació