Mia Parcerisa, nou president del Lacetània Teatre

per Ramon Estany, Solsona | 24 de febrer de 2016 a les 10:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de febrer de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Josep M. Parcerisa Foto: Ramon Estany
 
El passat 20 de febrer al Tatrau va tenir lloc l’assemblea general de Lacetania Teatre. Els diferents membres de la junta van exposar davant dels socis i membres de l’entitat els punts previstos a l’ordre del dia.
 
Es va fer un resum de l’activitat desenvolupada des de l’última assemblea. Activitat que comprèn gestió de l’entitat, producció teatral, col·laboracions, bolos, gestió de Tatrau teatre i de l’Escola de Teatre, organització del cicle Escenes i Trau. El resum de l’activitat es va acompanyar del corresponent balanç de despeses i ingressos per tal d’exposar l’estat de comptes de l’entitat 
 
Finalment es va comunicar a l’assemblea canvis d’alguns càrrecs de la junta. Mia Parcerisa passa a ocupar el càrrec de president de Lacetània Teatre, Francesc Boix passa a ser vocal i Àlex Vilanova s’incorpora a la junta com a vocal. També es va animar als socis que ho desitgin a incorporar-se a la junta  
 
Després d’un torn obert de paraula es va procedir a votar i es van aprovar els punts exposats i la nova composició de la junta:
 
President: Mia Parcerisa
Tresorera: Marga Torres
Secretaria: Maria Arissa
Vocals: Aleix Albareda, Cesc Boix i Àlex Vilanova 

 

Participació