1 de 10

Els Castellers de Solsona actuen a Freixinet

per Gerard Roca, 27 de setembre de 2011 a les 21:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de setembre de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els Castellers en plena actuació a Freixinet

 
Gran actuació dels Castellers de Solsona en la que la gent de Freixinet va poder gaudir d'un 4 de 6, un 3 de 6 i un 3 de 6 amb agulla per tancar una gran diada.
 
Semblava que la pluja seria una de les protagonistes de la Festa Major de Freixinet quan aquesta va cessar, permetent que l'actuació que hi haviem de realitzar els Castellers de Solsona es pogués dur a terme a l'aire lliure. Això sí, més tard del programat en un bon principi.
 
L'actuació va ser molt bona tenint en compte que actuavem com a única colla. Per obrir l'actuació es va optar per un pilar de 4, i com a castell inicial el que -segons les estadístiques- està més consolidat dins la nostra gamma d'actuacions, el 4 de 6. En la segona ronda vam descarregar un treballat 3 de 6 que ens va donar energia i que ens permeté acabar l'actuació amb un sempre complicat 3 de 6 amb agulla, destacant especialment la feina de les crosses, que va ser molt ovacionat. Un altre pilar de 4 va ser l'encarregat de tancar l'actuació.
 
 
La pròxima actuació serà el proper dia 2 d'octubre a La Sentiu de Sió. A 2/4 d'1 del migdia.
 
Salut i Castells!

 

Participació