...us convidem al Cine París

per Redacció , Solsona, 6 de gener de 2016 a les 16:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de gener de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Aquesta setmana el Cine París ens ofereix  BARCELONA, NIT D'HIVERN.. La pel·lícula de Dani de la Orden, seqüela de 'Barcelona nit d'estiu', seguEIX el patró de la primera: històries d'amor entrellaçades, que coincideixen durant la nit de reis, amb Barcelona com a teló de fons. Es mantenen alguns personatges de la primera pel·lícula, com ara la parella formada pel Carles (Miki Esparbé) i la Laura (Bárbara Santa-Cruz), que seran pares. I també es manté la música de Dausà que, de fet, va inspirar el primer film gràcies al tema 'Jo mai mai'. la BSO li va valdre el premi Gaudí.

I per als més petits, una pel·lícula de la factoria Disney d'animació, EL VIAJE DE ARLO. Un film que es fa la vella pregunta Que pasaria si mai s'haguessin extingit els dinosaures?. La película narra en to humorístic la història d'Arlo, un Apatosaurus animat amb un gran cor que s'embarca en un gran viatge acompanyat d'un nen.
Per gentilesa de Cine París, NacióSolsona sorteja dues entrades, i és tant senzill com omplir el següent formulari i tenir una mica de sort:


- El termini per participar en el sorteig es tancarà el dijous. Seguidament es realitzarà el sorteig.
- Un cop fet el sorteig, Nació Solsona contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no es respon a la trucada, es farà una segona trucada. Si tampoc es respon es perdrà el dret a gaudir del premi i es contactarà amb altres participants.

- El nom dels guanyadors definitius es farà públic el dijous.
Les dades que ens adreceu només seran utilitzades per qüestions estadístiques internes de NacióSolsona.cat i mai tindran un ús comercial. Es contactarà amb els premiats per telèfon. El diari podrà publicar el nom dels guanyadors.

 

Participació