1 de 10

El Casal La Fura fa ple a la Sala Polivalent amb el Quartet Mèlt

per Ramon Estany, Solsona | 26 de desembre de 2015 a les 21:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de desembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Casal la Fura no podia celebrar d'una manera millor els 10 anys que amb un concert que ha despertat moltes expectatives, com ha estat aquest diumenge 26 de desembre a la Sala Polivalent. Superant totes les previsions per l'enorme interès generat, prop d'un miler de persones han omplert la Sala Polivalent de Solsona aquest dia de Sant Esteve, fent cua a les portes de la Sala una hora abans del concert, per poder gaudir d'el Quartet Mèlt, la formació triomfadora del concurs de TV3 Oh Happy Day d'enguany. El concert de Mèlt, titulat Nadal a casa, ha consistit en un  recital a capella amb temes del repertori de Mèlt i cançons nadalenques, a més d’algunes de les interpretacions més aplaudides de la seva participació a Oh Happy Day!, com Ton pare no té nas, entre d’altres. El concert ha arribat a més, poc d’un mes després de la final del programa televisiu,  en la qual la formació en sortí triomfadora.


Integrat pel sabadellenc Oriol Quintana i per Magalí Sare, Ariadna Olivé i Eloi Fort el Quartet Mèlt na néixer el 2012 amb l’objectiu de gaudir de la música i transmetre aquest gaudi als espectadors. La formació, que ha estat qualificada com a virtuosa malgrat la joventut dels seus components, ofereix un repertori molt ampli i variat que abasta des d’obres de música antiga fins a temes moderns. Ha ofert concerts en diversos punts del territori català, inaugurant el festival de música de la Vall de Camprodon, participant en el festival nits d’estiu de Talamanca o clausurant el cicle Núria Delclòs al cafè Metropol de Tarragona, entre d’altres. Internacionalment ha participat a l’Urban Youth Choir Festival d’Örebro (Suècia) i ha fet el concert inaugural del festival Cantagiovani de Salerno, Itàlia. Al llarg de la seva trajectòria ha compartit escenari amb el Cor de cambra Anton Bruckner, el Cor DaCapo de Tarragona o el Cor Diaula de Barcelona.

Abans del concert, però, Alguer Vendrell, del Casal La Fura, ha pujat a l'escenari per explicar els actes amb que l'entitat celebra i celebrarà els 10 anys de vida, tot convidant a tothom a participar-hi.

 

Ple fins a la "bandera"

 

Cues a l'entrada de la Polivalent, abans del concert

El Quartet Mèlt

Presentant els actes del 10è aniversari de La Fura 

 

Participació