...us convidem al Cine París

per Redacció , Solsona, 30 de desembre de 2015 a les 08:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de desembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Aquesta setmana el Cine París ens ofereix  una nova oportunitat de veure l'esperada setena entrega de la saga STAR WARS. El despertar de la fuerza.

La trama es desenvolupa trenta anys després de la conclusió d'"El retorn del jedi", del 1983, el tercer lliurament de la sèrie.
Per als més petits, una nova sessió de cinema en català amb CARLITOS Y SNOOPY. LA PELICULA.
Snoopy emprén en una gran missió pel cel, per a enfrontar-se al seu enemic, el Baró Roig. Mentrestant, el seu millor amic Charlie Brown, patidor però perseverant, viurà una aventura èpica i heroica, enamorant-se de la seva veïna nouvinguda. Aquesta pel·lícula està basada en els còmics de Charles Schulz, "Peanuts", coneguts pels seus personatges: Snoopy o Charlie Brown. 

I finalment, l'estrena de EL DESAFIO
Robert Zemeckis dirigeix "El desafío", pel.lícula basada en la història real de Philippe Petit, un home que l'any 1974 va caminar sobre un cable, que pen java entre les dues torres bessones, al world trade center de Nova York. 

Per gentilesa de Cine París, NacióSolsona sorteja dues entrades, i és tant senzill com omplir el següent formulari i tenir una mica de sort:


- El termini per participar en el sorteig es tancarà el dijous. Seguidament es realitzarà el sorteig.
- Un cop fet el sorteig, Nació Solsona contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no es respon a la trucada, es farà una segona trucada. Si tampoc es respon es perdrà el dret a gaudir del premi i es contactarà amb altres participants.
- El nom dels guanyadors definitius es farà públic el dijous.
Les dades que ens adreceu només seran utilitzades per qüestions estadístiques internes de NacióSolsona.cat i mai tindran un ús comercial. Es contactarà amb els premiats per telèfon. El diari podrà publicar el nom dels guanyadors.

 

Participació