Guanyadors de dues entrades al Cine París

per Redacció , Solsona, 12 de desembre de 2015 a les 09:36 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de desembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Aquesta setmana el Cine París ens ofereix tres pel·lícules.

La primera, TRUMAN, un film hispano argentí en que s'explica el retrobament després de molts anys de dos amics de la infància que es reuneixen per passar uns dies junts. El primer, Julian, un actor argentí exiliat que fa anys que viu a Madrid i està atravessant uns moments difícils. El segon, Tomas, un matemàtic que treballa a la Universitat de Canadà.

La segona proposta és l’últim film de la franquícia Bola de Drac, Dragon Ball Z. La resurrecció de ‘F’ en versió catalana.

El film es basa en el famós manga d’Akira Toriyama, del qual s’han derivat diverses sèries d’anime que s’han vist en català a TV3. L’acció se situa en l’univers de Bola de Drac Z, després que Bills, el Déu de la destrucció, decidís no destruir la Terra. Llavors es viu una llarga època de pau fins que Sorbet i Tagoma, antics membres de l'armada de Freezer, arriben a la Terra per fer reviure el seu líder amb les Boles de Drac. El seu desig és concedit i Freezer planeja la seva venjança contra els superguerrers.

I la tercera opció és SOLO QUÍMICA.Olivia Romero, més coneguda com a Oli, té 22 anys, treballa en una perfumeria i encara no sap exactament que fer amb la seva vida. Sols sap que està enamorada del popular actor argentí Eric Soto, un jove que porta tota la seva vida entre càmeres, sets de rodatge i estrenes. Eric està acostumat a una vida de luxe on les aparences són el més important. Però alguna cosa li crida l'atenció quan es creua amb Oli, que poseeix una espontaneitat a la que no està acostumat. 


Cine París ha sortejat una entrada doble entre els espectadors que han omplert una butlleta, i NacióSolsona entre tots els lectors que hagin omplert el qüestionari. Els guanyadors han estat:
LAURA VILADRICH
ELENA CERCÓS

 
 

 

Participació