...us convidem al Cine París

per Redacció , Solsona, 8 de desembre de 2015 a les 20:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de desembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Aquesta setmana el Cine París ens ofereix tres pel·lícules.

La primera, TRUMAN, un film hispano argentí en que s'explica el retrobament després de molts anys de dos amics de la infància que es reuneixen per passar uns dies junts. El primer, Julian, un actor argentí exiliat que fa anys que viu a Madrid i està atravessant uns moments difícils. El segon, Tomas, un matemàtic que treballa a la Universitat de Canadà.

La segona proposta és l’últim film de la franquícia Bola de Drac, Dragon Ball Z. La resurrecció de ‘F’ en versió catalana.

El film es basa en el famós manga d’Akira Toriyama, del qual s’han derivat diverses sèries d’anime que s’han vist en català a TV3. L’acció se situa en l’univers de Bola de Drac Z, després que Bills, el Déu de la destrucció, decidís no destruir la Terra. Llavors es viu una llarga època de pau fins que Sorbet i Tagoma, antics membres de l'armada de Freezer, arriben a la Terra per fer reviure el seu líder amb les Boles de Drac. El seu desig és concedit i Freezer planeja la seva venjança contra els superguerrers.

I la tercera opció és SOLO QUÍMICA.Olivia Romero, més coneguda com a Oli, té 22 anys, treballa en una perfumeria i encara no sap exactament que fer amb la seva vida. Sols sap que està enamorada del popular actor argentí Eric Soto, un jove que porta tota la seva vida entre càmeres, sets de rodatge i estrenes. Eric està acostumat a una vida de luxe on les aparences són el més important. Però alguna cosa li crida l'atenció quan es creua amb Oli, que poseeix una espontaneitat a la que no està acostumat. 


Per gentilesa de Cine París, NacióSolsona sorteja dues entrades, i és tant senzill com omplir el següent formulari i tenir una mica de sort:


- El termini per participar en el sorteig es tancarà el dijous. Seguidament es realitzarà el sorteig.
- Un cop fet el sorteig, Nació Solsona contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no es respon a la trucada, es farà una segona trucada. Si tampoc es respon es perdrà el dret a gaudir del premi i es contactarà amb altres participants.
- El nom dels guanyadors definitius es farà públic el dijous.
Les dades que ens adreceu només seran utilitzades per qüestions estadístiques internes de NacióSolsona.cat i mai tindran un ús comercial. Es contactarà amb els premiats per telèfon. El diari podrà publicar el nom dels guanyadors.

 

Participació