Sóc del 65

El dissabte dia 21 de novembre, 1ª trobada dels nascuts el 1965

per Redacció
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de desembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Una setentena de nois i noies vam reviure i compartir molts records de la nostra infantesa i joventut amb molta il.lusió i alegria. A mitja tarda , per trencar el gel, visita guiada , per la Xell, al Pou de Gel i al Quarto dels Gegants. Per escalfar l’ambient van anar a la Criolla. Hi ha ens van a juntar tots per sopar  al restaurant el Crisami, l’Anna Oliva cantant  i la Tate Gualdo el piano, ens van donar la benvinguda cantant la cançó “qualsevol nit pot sortir el sol”d’en Jaume Sisa, amb alguns canvis a la lletra. Un cop la gana va estar calmada, amb un sopar d’alló més exquisit, vam seguir recordant anèctodes i moments viscuts, tot mirant les fotografies que la gent va dur.

Amb la col.loboració de la Perruqueria Miquel,  Perruqueria Nuri, distribbucions Joan Vilaseca (Suma) i la botiga El Drac, vam sortejar diferents productes entre els assistens de la festa.
I per acabar , una bona i animada ballaruca a la SALA DÉJÀVU, amb música de la nostra època . Gràcies Miquel ¡!!! Bona música.

Les organitzadores volem agrair la col.lobaració desinteressda del Roger per fer_nos el cartell de convocatoria i a tots vosaltres per la vostra participació.
Fins a la pròxima.

                      ELS DEL 65 SOM COLLONUTS ¡!!!!!!!

 
      
 
Participació