La Lliga Comarcal de Futbol Sala rep el Premi Popular de la Nit de l'Esport

per Ramon Estany , Solsona, 30 de novembre de 2015 a les 20:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de novembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Per quart any s'ha dut a terme el lliurament del Premi Popular de la Nit de l'Esport pel qual es valora la trajectòria esportiva, ja sigui a nivell individual, d'equip o de col·lectiu, d'aquells esportistes que competeixen en l'àmbit amateur. Enguany, els guardonats han estat els participants de la Lliga Comarcal de Futbol Sala, un premi per a tots els equips, jugadors, delegats i àrbitres que durant aquest quart de segle han fet possible que "la comarcal", com és coneguda popularment, s'hagi consolidat com a competició per excel·lència pel que fa a la pràctica del futbol sala amateur al Solsonès.

La comarcal va començar l'any 1990 amb la participació de 10 equips. Des de la temporada 2008-2009, fins a l'actualitat, n'hi participen 16, un dels quals representa la comarca veïna del Berguedà.
No podem oblidar que durant aquests anys hi han hagut molts equips que han deixat la seva emprempta personal i han contribuit de manera activa a fer crèixer aquesta competició.

Van pujar a l'escenari a recollir el guardó de mans del conseller comarcal d'Esports, alguns representants de la lliga comarcal.

 

Participació