El ple del Consell aprova el traspàs de dues masies de Biosca a Llobera

L’acord va ser adoptat per unanimitat

per Redacció, Solsonès, 19 de novembre de 2015 a les 16:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de novembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El ple del Consell Comarcal del Solsonès va aprovar, per unanimitat dels membres presents, el traspàs de dues masies del Terme Municipal de Biosca al de Llobera. Aquest tràmit posa fi a la reivindicació històrica d’aquestes dues masies que “es remunta a 30 anys enrere”, les quals, tot i pertànyer al municipi de Biosca i a la comarca de la Segarra, “se senten més de Llobera que de Biosca” segons ha manifestat Josep Colell, conseller comarcal i alcalde de Llobera. 

Aquests veïns ja reben gran part dels serveis d’aquest darrer municipi. 
Així doncs, aquesta iniciativa, a instància de l’Ajuntament de Llobera una vegada recollida la petició per part dels veïns afectats va superar el tràmit necessari d’aprovació de l’informe d’alteració dels termes municipals per part del Consell Comarcal. Quan les dues entitats comarcals hagin aprovat l’informe d’alteració, serà el departament de Governació de la Generalitat de Catalunya el qui tindrà la darrera paraula.

 

Participació