Obituari Bisbat de Solsona

DEFUNCIÓ DE Mn. Joan Ballarà i Serra prevere del bisbat de Solsona

per Redacció, Solsona, 11 de novembre de 2015 a les 14:14 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de novembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Avui, dia 11 de novembre de 2015, ha mort als 85 anys d’edat Mn. Joan Ballarà i Serra, prevere del bisbat de Solsona.
Mn. Joan Ballarà va néixer a Cardona el dia 11 de novembre de 1930. Va cursar els estudis eclesiàstics al seminari de Solsona i va ser ordenat capellà el dia 19 de juliol de 1953. L’any següent se’n va anar a estudiar Teologia a Salamanca.


Els seus destins i càrrecs foren:
Coadjutor de Mollerussa; coadjutor de Cervera; regent de Castelladral; Mestre de Capella del Capítol Catedral de Solsona; professor del seminari de Solsona; Consiliari de l’Orfeó Nova Solsona; ecònom de Santasusagna i encarregat de Clariana; vocal de la comissió diocesana de Música Sacra; el 2001 fou nomenat canonge de la catedral de Solsona; l’any 2006 va quedar com adscrit a la parròquia de Santasusagna que va servir fins fa pocs mesos.

L’enterrament de Mn. Joan Ballarà tindrà lloc el dia 12 de novembre, dijous, a les 11 del matí, a la catedral de Solsona. Mn. Joan serà al Tanatori de Solsona a partir d’aquesta tarda.

Des de la diòcesi lamentem molt la seva mort, preguem per ell i pels seus familiars. Agraïm a Mn. Joan Ballarà els anys dedicats al ministeri sacerdotal i al ministeri musical i esperem retrobar-nos tots plegats a la casa del Pare.

 

Arxivat a:
Societat, obituari, bisbat
Participació