Guanyadores d'entrades al Cine París

per Redacció , Solsona, 6 de novembre de 2015 a les 16:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de novembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


El cine París ens ofereix : EL CADÁVER DE ANNA FRITZ. Anna Fritz és una jove, famosa i atractiva actriu que apareix morta en un hotel. La notícia dóna la volta al món i quan Pau, un jove zelador tímid i introvertit, veu que traslladen el cos al dipòsit de cadàvers de l'hospital on treballa, avisa Iván i Javi. 

Els tres joves acaben colant-se en el dipòsit de cadàvers on ella està per veure-la nua. Sembla que dorm, i aclaparats per la seva bellesa decideixen ser els últims a tenir sexe amb ella.
I també ens ofereix ACTIVIDAD PARANORMALDIMENSION FANTASMA: Presentada a l'estil de fals documental, Paranormal Activity: Dimensió fantasma és la nova història d'aquesta terrorífica saga, que se centra en el turment que pateix una família quan un esperit comença a rondar per la casa i decideix fer-los patir i jugar movent o tirant objectes al seu pas. Serà gràcies a la càmera especial que pot veure esperits, com la família protegeixi la seva filla d'aquesta entitat maligna amb un sinistre pla. I és que, quan miren a través seu lent, començaran a veure l'activitat paranormal que passa al seu voltant, incloent el ressorgiment de la jove Katie i Kristi. 

 
També podem veure CINEMA INFANTIL EN CATALÀ:HOME. LLAR DOLÇA que explica la història d'un extraterrestre que acaba d'arribar a la Terra fugint de la seva espècie
El CINC és una iniciativa impulsada pel Departament de Cultura de la Generalitat amb la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística, que a Solsona compta amb el suport de l'Ajuntament, el Servei Comarcal del Català, el Consell Comarcal i el Circuit Urgellenc. El preu de l'entrada és de 4,50 euros.   
 
Cine París i NacióSolsona han sortejat dues entrades dobles, i les guanyadores han estar:

CARLA VENDRELL GARRABOU
MARI PRAT

 

Participació