...us convidem al Cine París

per Redacció , Solsona, 4 de novembre de 2015 a les 08:14 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de novembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El cine París ens ofereix : EL CADÁVER DE ANNA FRITZ. Anna Fritz és una jove, famosa i atractiva actriu que apareix morta en un hotel. La notícia dóna la volta al món i quan Pau, un jove zelador tímid i introvertit, veu que traslladen el cos al dipòsit de cadàvers de l'hospital on treballa, avisa Iván i Javi. 

Els tres joves acaben colant-se en el dipòsit de cadàvers on ella està per veure-la nua. Sembla que dorm, i aclaparats per la seva bellesa decideixen ser els últims a tenir sexe amb ella.
I també ens ofereix ACTIVIDAD PARANORMALDIMENSION FANTASMA: Presentada a l'estil de fals documental, Paranormal Activity: Dimensió fantasma és la nova història d'aquesta terrorífica saga, que se centra en el turment que pateix una família quan un esperit comença a rondar per la casa i decideix fer-los patir i jugar movent o tirant objectes al seu pas. Serà gràcies a la càmera especial que pot veure esperits, com la família protegeixi la seva filla d'aquesta entitat maligna amb un sinistre pla. I és que, quan miren a través seu lent, començaran a veure l'activitat paranormal que passa al seu voltant, incloent el ressorgiment de la jove Katie i Kristi. 

 
També podem veure CINEMA INFANTIL EN CATALÀ:HOME. LLAR DOLÇA que explica la història d'un extraterrestre que acaba d'arribar a la Terra fugint de la seva espècie
El CINC és una iniciativa impulsada pel Departament de Cultura de la Generalitat amb la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística, que a Solsona compta amb el suport de l'Ajuntament, el Servei Comarcal del Català, el Consell Comarcal i el Circuit Urgellenc. El preu de l'entrada és de 4,50 euros.   
 
Per gentilesa de Cine París, NacióSolsona sorteja dues entrades, i és tant senzill com omplir el següent formulari i tenir una mica de sort:


- El termini per participar en el sorteig es tancarà el dijous. Seguidament es realitzarà el sorteig.
- Un cop fet el sorteig, Nació Solsona contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no es respon a la trucada, es farà una segona trucada. Si tampoc es respon es perdrà el dret a gaudir del premi i es contactarà amb altres participants.
- El nom dels guanyadors definitius es farà públic el dijous.
Les dades que ens adreceu només seran utilitzades per qüestions estadístiques internes de NacióSolsona.cat i mai tindran un ús comercial. Es contactarà amb els premiats per telèfon. El diari podrà publicar el nom dels guanyadors.

 

Participació