...us convidem al Cine París

per Redacció , Solsona, 27 d'octubre de 2015 a les 18:14 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 d'octubre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El cine París ens ofereix : MARTE,  Operació rescat' és una pel·lícula del director britànic Ridley Scott. En aquesta pel·lícula el cineasta torna a la ciència ficció i ens situa en un futur indeterminat en què durant una missió a Mart, l'astronauta Mark Watney (Matt Damon) és abandonat al planeta a causa d'un incident en una terrible tempesta. La tripulació emprèn el seu retorn a la Terra i pensa que el seu company ha mort, però Watney aconsegueix sobreviure. Les seves expectatives de supervivència són escasses en no disposar d'aliments que li mantinguin amb vida fins que arribi un possible rescat.

Tam
bé podem veure CINEMA INFANTIL EN CATALÀ:L'estiu i la tardor al regne d'Escampeta
Sinopsi
Durant les nits d’estiu, en Bonifaci festeja la reina Eloïsa i la seva filla i els seus amics voldran impedir que es casi amb aquest mentider que segur que alguna se n’empesca.

QualificacióA partir de 4 anys

El CINC és una iniciativa impulsada pel Departament de Cultura de la Generalitat amb la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística, que a Solsona compta amb el suport de l'Ajuntament, el Servei Comarcal del Català, el Consell Comarcal i el Circuit Urgellenc. El preu de l'entrada és de 4,50 euros.   

 
Per gentilesa de Cine París, NacióSolsona sorteja dues entrades, i és tant senzill com omplir el següent formulari i tenir una mica de sort:


- El termini per participar en el sorteig es tancarà el dijous. Seguidament es realitzarà el sorteig.
- Un cop fet el sorteig, Nació Solsona contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no es respon a la trucada, es farà una segona trucada. Si tampoc es respon es perdrà el dret a gaudir del premi i es contactarà amb altres participants.
- El nom dels guanyadors definitius es farà públic el dijous.
Les dades que ens adreceu només seran utilitzades per qüestions estadístiques internes de NacióSolsona.cat i mai tindran un ús comercial. Es contactarà amb els premiats per telèfon. El diari podrà publicar el nom dels guanyadors.

 

Participació