Guanyadors d'entrades al Cine París

per Redacció , Solsona, 9 d'octubre de 2015 a les 20:31 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 d'octubre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El cine París ens ofereix EVEREST, inspirada en els increïbles esdeveniments que van tenir lloc el 1996 durante l'intent per arribar al pic més alt del món. Narra el recorregut de dues expedicions que s'enfronten a una de les pitjors tempestes de neu que l'home ha conegut mai. El tremp dels alpinistes és, posat a prova Quan han de lluitar contra la fúria desfermada de la natura i superar obstacles impossibles en un titanic esforç per sobreviure i sortir vius de l'experiència. 

També podem veure Marco Macaco (i els primats del Carib), un film d’animació adreçat a un públic familiar. Ha estat dirigit per Jan Rahbek amb guió de Thomas Borch Nielsen i Jan Rahbek.

 Marco Macaco fa d'oficial de platja en una illa tropical i el seu gran somni és resoldre un gran cas policial i així conquerir el cor de la Lulú, la seva amiga de la infància. Això fins que Carlo arriba a l’illa amb la intenció de construir un gran casino. Quan Marco descobreix les vertaderes intencions de Carlo s’ha de fer amic dels pirates per salvar la Lulú.


 
Per gentilesa de Cine París, NacióSolsona ha sortejat dues entrades, i els guanyadors han estat:

GLÒRIA BESORA HERNANDEZ
GUILLEM ORTIGOSA

 

Participació