Arriba a Navès… l’Aixafaterrossos!!!

Dissabte 3 d'octubre a la Pista Poliesportiva de Navès

per Redacció , Navès, 30 de setembre de 2015 a les 22:04 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de setembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
HORA D’INICI: 16.00 (arribar a les 15.30 per validar la inscripció)

QUÈ ÉS? 

És una cursa popular d’obstacles, coneguda com eternal running. L’objectiu principal és divertir-se, no preocupar-se per embrutar-se i arribar a la meta com es pugui, passant per bales de palla, piscines de fang, pedres, troncs... i moltes altres dificultats. Hi ha una petita condició: anar disfressat. 

COM FUNCIONA?

Els quins vulguin participar hauran d’enviar un correu a aixafaterrossos@gmail.com amb el nom i els cognoms i un telèfon de contacte. Un cop enviat el correu ja es donarà per vàlida la inscripció. El mateix dia s’haurà de ser mitja hora abans de l’inici de la cursa i passar per la taula d’inscripcions i facilitar el nom del participant. 
Els que siguin menors de 18 anys hauran d’emplenar uns fulls d’autorització, signats pels pares i/o tutors legals del menor de 18 anys, que se’ls facilitarà un cop hagin enviat el correu. Aquesta autorització l’hauran de portar el dia de l’esdeveniment. Sense aquesta es podrà participar.

El recorregut estarà senyalitzat amb cinta i banderoles. Tot i així hi haurà controladors que facilitaran el correcte desenvolupament de la cursa. Tot el recorregut farà aproximadament un quilòmetre, tot i que estarà ple d’obstacles a superar. 

La organització no es farà responsable dels danys que es pugin ocasionar les persones exemptes d’inscripció a la cursa i que accedeixin al recorregut de Navès.

La inscripció per qualsevol edat és gratuïta.

Hi haurà premis pels guanyadors de la cursa i també per la millor disfressa.

 

Arxivat a:
Societat, Festa Major, Navès
Participació