...us convidem al Cine París

per Redacció , Solsona, 29 de setembre de 2015 a les 16:16 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de setembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El cine París ens ofereix LA PRUEBA El film segueix novament la història de Thomas, qui al costat dels altres habitants de l'àrea ha aconseguit escapar amb vida del laberint. No obstant això, ara s'hauran d'enfrontar a la fase dos de les proves de CRUEL, on hauran de creuar un desert amb altes temperatures mentre intenten bregar amb «la Flamarada» / «la cremada». Al llarg del seu viatge, coneixeran diverses persones que ja tenen la malaltia avançada i, al seu torn, mostraran el seu desgrat per les proves
Per gentilesa de Cine París, NacióSolsona sorteja dues entrades per veure aquesta  pel·lícula, i és tant senzill com omplir el següent formulari i tenir una mica de sort:- El termini per participar en el sorteig es tancarà el dijous. Seguidament es realitzarà el sorteig.

- Un cop fet el sorteig, Nació Solsona contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no es respon a la trucada, es farà una segona trucada. Si tampoc es respon es perdrà el dret a gaudir del premi i es contactarà amb altres participants.
- El nom dels guanyadors definitius es farà públic el dijous.

Les dades que ens adreceu només seran utilitzades per qüestions estadístiques internes de NacióSolsona.cat i mai tindran un ús comercial. Es contactarà amb els premiats per telèfon. El diari podrà publicar el nom dels guanyadors.

 

Participació