Joana Ortega visità oficialment Olius

per Redacció, 12 de setembre de 2011 a les 17:19 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de setembre de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Foto de l'ajuntament d'Olius amb la vicepresidenta Foto: Aj. Olius

La vicepresidenta del Govern català, Joana Ortega, va visitar per primera vegada l’Ajuntament d'Olius, aprofitant l'estada que va fer amb motiu de la Festa Major de Solsona

Acompanyada del Director General d'Administració Local de la Generalitat de Catalunya, Joan Cañada, Delegat del Govern a la Catalunya Central, Jordi Moltó, i la diputada al parlament pel Solsonès, Mireia Canals, la Honorable Vicepresidenta de la Generalitat, va escoltar atentament les paraules de l'alcalde del municipi Sr. Ramón Sala, qui va repassar  la situació del municipi i la seva realitat social actual, també va fer menció de l'historia del territori per exposar finalment els projecte de futur que te plantejat l'equip de govern d'Olius, demanant tota l'ajuda possible per poder assolir aquests reptes immediats que faran guanyar en beneficis i qualitat de vida els veïns del municipi i de la comarca.
Després de signar en el llibre d'honor, Ortega va ser obsequiada amb una imatge del Castellvell d'Olius i un llibre que narra l'historia del municipi.

 

Participació