...us convidem al Cine París

per Redacció , Solsona, 22 de setembre de 2015 a les 12:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de setembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 
El cine París ens ofereix ANACLETOuna coproducció catalana ‘Anacleto: Agente secreto’ dirigida per Javier Ruíz Caldera i protagonitzada per Imanol Arias i Quim Gutiérrez. El film és una comèdia d’acció que es basa en un dels personatges clàssics de Bruguera, que la pel·lícula actualitza. 
 
‘Anacleto: Agente secreto’ arrenca amb Adolfo, d’uns 30 anys, que treballa en l’àmbit de la seguretat. 

Passa un moment molt difícil ja que la seva parella l’ha deixat i s’ha convertit en l’objectiu d’un grup de delinqüents liderats pel temible criminal Vázquez. És en aquest context quan descobreix que el seu pare, qui es dedica a la producció d’embotits, té una doble identitat, ja que és un agent secret en hores baixes anomenat Anacleto i que va tancar a Vázquez a la presó fa molts anys.

La segona opció del Cine parís aquesta setmana és ATRAPA LA BANDERA, en versió catalana, on un milionari texà vol colonitzar la Lluna i explotar tots els seus recursos. Mike Goldwing, un nen de 12 anys, farà tot el possible per parar-lo juntament amb la seva xicota, el seu avi i un camaleó robotitzat.

 
Per gentilesa de Cine París, NacióSolsona sorteja dues entrades per veure alguna d'aquestes  pel·lícules, i és tant senzill com omplir el següent formulari i tenir una mica de sort:- El termini per participar en el sorteig es tancarà el dijous. Seguidament es realitzarà el sorteig.
- Un cop fet el sorteig, Nació Solsona contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no es respon a la trucada, es farà una segona trucada. Si tampoc es respon es perdrà el dret a gaudir del premi i es contactarà amb altres participants.
- El nom dels guanyadors definitius es farà públic el dijous.
Les dades que ens adreceu només seran utilitzades per qüestions estadístiques internes de NacióSolsona.cat i mai tindran un ús comercial. Es contactarà amb els premiats per telèfon. El diari podrà publicar el nom dels guanyadors.

 

Participació