L'homenatge a la Mare de Déu del Claustre omple de devoció la Plaça Major

per Ramon Estany, Solsona, 9 de setembre de 2015 a les 08:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de setembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Portadores de la Mare de Déu


Solsona ha tret un any més en processó als carrers de Solsona la seva patrona, la Mare de Déu del Claustre.

A ¼ de 7, des de l’Ajuntament, tingué lloc la BAIXADA de la corporació municipal cap a la catedral, acompanyada per la mateixa comitiva del matí
I a 2/4 de 7, a la catedral i a la plaça Major, es va fer l'HOMENATGE A LA MARE DE DÉU DEL CLAUSTRE amb el ball de l’àliga i la cantada de goigs amb l’Escolania i la Capella de Música de la Mare de Déu del Claustre. Enguany ha estat pendonista la Sra. Adelina Tripiana i Barniol.
A la processó hi assisteixen, entre d'altres, les autoritats municipals, els sacerdots i el bisbe de Solsona, els representants de la Confraria de la Mare de Déu del Claustre (el vint-i-quatrena i els administradors), el pendonista de la Confraria, els priors dels Quatre Castells i una imatge de la patrona de la ciutat.
A la plaça Major, l'Homenatge que hi té lloc consisteix en l'exhibició del Ball de l'Àliga, d'una ofrena floral per part de la pubilla de Solsona i les donzelles d'honor en nom de la ciutat i de la cantada dels goigs de la Mare de Déu del Claustre i de l'Himne de la Coronació de la patrona.

Pendonista d'enguany

Autoritats eclesiàstiques

L'àliga de Solsona ha ballat en honor a la Patrona

 

Participació