Fotonotícia

Solsona omple el Claustre en el Cant de la Salve

per Ramon Estany, Solsona, 8 de setembre de 2015 a les 09:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de setembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Aquest dilluns al vespre, el REPIC DE CAMPANES ha anunciat als solsonins el cant de la Salve, el primer acte religiós de la Festa Major. Acte al qual hi ha assistit la corporació municipal acompanyada per la pubilla i les donzelles de Solsona del 2014, el ball de bastons i l’Orquestra Patinfanjàs.

Ja a la capella del Claustre, i envoltats de nombrosos fidels, s'ha interpretat el CANT DE LA SALVE, a càrrec de l’Orfeó Nova Solsona i l'ESCOLANIA DEL CLAUSTRE. Ha presidit l’acte l’Excm. i Rvdm. Sr. Xavier Novell i Gomà, bisbe de Solsona, que ha aprofitat per desitjar una bona Festa Major a tothom.

Els regidors de la CUP no han assistit a l'ofici religiós

En primer terme, els regidors de la CUP


Si bé els dos regidors de la CUP han baixat fins a la Catedral amb la comitiva consistorial, no han entrat a la Capella del Claustre ni han ocupat els llocs reservats a l'ajuntament per l'ofici religiós. Han optat amb tot el seu dret, per esperar que acabés el cant de la Salve, per tornar a reincorporar-se a la comitiva de l'ajuntament, i per pujar a veure el Castell de Focs.

Orfeó Nova Solsona

Membres de l'ajuntament

Escolania del Claustre

Patinfanjas

 

Pubilla i donzelles

 

Participació