Multitudinari i emotiu comiat pel jove Aleix Ribera

La catedral de Solsona s'empetiteix per l'emoció i les llàgrimes en el darrer adéu del jove de 16 anys que va morir d'accident el passat dilluns

per Ramon Estany , 23 de febrer de 2011 a les 22:02 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de febrer de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Mn. Joan Lladó, que havia batejat l'Aleix, va presidir el funeral. Foto: Ramon Estany


El teixit esportiu i educatiu de Solsona va retre el seu particular homenatge a l'Aleix Ribera en el funeral que va tenir lloc aquest dimecres a la tarda a Solsona. Centenars de joves van acomiadar amb llàgrimes a l'amic i company en una cerimàonia religiosa oficiada per set capellans i presidida per Mn. Joan Lladó, el mateix capellà que va batejar fa 16 anys l'Aleix. Mn. Lladó va subratllar els valors positius de l'Aleix, la seva alegria i dedicació a l'esport, així com el seu caràcter d'amistat envers els companys i companyes. En el decurs del funeral, es va passar un video amb imatges del malurat Aleix, i a la part final, un grup de joves, companys, amics i germans, van llegir unes paraules per L'Aleix. A la sortida de missa, només els aplaudiments de la gent van trencar el silenci respectuós per donar el darrer adéu al jove Aleix.

 

Arxivat a:
Societat, funeral
Participació