Un centenar de joves participen al Barramiau

per Ramon Estany, 9 de setembre de 2011 a les 10:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de setembre de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A l'alçada del Bar Castell Foto: Ramon Estany

El controvertit (per les crítiques i adhesions que ha rebut) acte que organitzava Joventut Solsonina en la nit del dijous 8 de setembre, el Barramiau, va aplegar un centenar de joves. La convocatòria, doncs, va tenir el seu èxit, i entre les 11 i les 12 de la nit, els carrers de Solsona van viure una animació més pròpia del Carnaval que de la Festa Major. Acompanyats d'una xaranga, que posava ritme i música a la marxa del jovent entre bar i bar, a cada establiment eren obsequiats amb un got de beure, moscatell o cervesa. Tal era l'animació de la comitiva, que fins i tot a l'alçada de la Plaça de Sant Domènec, on per carnaval es penja el Ruc, el jovent va cantar el "A Solsona bona gent". L'organització va ser meticulosa amb les normes d'aquest "correbars" i van vetllar per que no hi participés cap menor de 18 anys. De fet, els participants es podien reconèixer per que duien una samarreta de color verd on es marcava el recorregut que anaven seguint.

Poc després de les 12 de la nit, la comitiva festiva arribava a la Sala Polivalent, on tindrien lloc els concerts per al jovent a càrrec de càrrec dels grups Sèptimo A,
La Troba Kung Fú i Joan Reyes.
 
Controlant els participants Foto: Ramon EstanyEl jovent va colapsar el Carrer Castell Foto: Ramon Estany

 

Participació