L'equip del Macip Major s'imposa a la 32a Hora de Resistència de Natació

10 equips han participat avui a la històrica competició de les piscines municipals

per Redacció, Solsona | 25 de juliol de 2015 a les 22:44 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de juliol de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Els guanyadors absoluts d'aquesta edició, "L'equip del Macip Major" Foto: Ramon Estany


Aquest dissabte 25 de juliol a les onze del matí, les piscines municipals de Solsona han acollit la seva més emblemàtica i històrica competició, l’Hora de Resistència de Natació, que arribava a la trenta-dosena edició i comptava amb 10 equips participants. 

L’Hora de Resistència, organitzada per la regidoria d’Esports, manté exactament el mateix funcionament de les edicions anteriors. Es tracta d’una competició per a equips mixtos de quatre persones (dos nois i dues noies), que han de fer relleus de 42 metres per sumar la màxima distància recorreguda possible durant una hora. 
 

El CREUS TEAM Foto: Ramon Estany


Els guanyadors absoluts en la categoria de més de 18 anys, han estat el Marcel, la Clara, l'Adriana i el Jordi, de L'EQUIP DEL MACIP MAJOR, que han nedat 4.494 metres, polvoritzant la marca de l'any passat, que van ser 4.326 metres.
Els segons classificats en aquesta categoria han estat els CREUS TEAM, amb 4.032 metres, i els tercers, ELS PANOTXES, amb 3.780 metres.

Els PANOTXES Foto: Ramon Estany


Han quedat fora del medaller, AL AGUA PATOS, amb 3.685 metres, ELS MINDUNGUIS, amb 3.255 metres, i ELS CARDONINS, amb 2.562 metres.
En la categoria de nois i noies d'entre 15 i 17 anys, només hi ha hagut un equip, els PERQUÈ, Arnau Valls, Ferran Sala, Arnau Sala i Xènia Vantolra, que han nedat 3.969 metres.

Els PERQUÉ Foto: Ramon Estany


I en la categoria infantil, de menors de 14 anys, els campions haqn estat l'equip M, amb 3.559 metres. Els segons han fet 2.940 metres i els tercers 2.226 metres.
Ha lliurat les medalles als guanyadors el regidor d'esports de l'ajuntament de Solsona, Ramon Xandri.

Amb els equips infantils Foto: Ramon Estany

 

Foto de família del tots els participants i monitors Foto: Ramon Estany

 

Arxivat a:
Esports, piscines, estiu, natació
Participació