Joan Iglesias clausura el IV Cicle FLAMA per a la Independència

“Una hisenda a la catalana. Preguntes i respostes sobre la hisenda pròpia”

per Redacció, Solsona | 6 de juliol de 2015 a les 13:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de juliol de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'assessor del president de la Generalitat Joan Iglesias, amb el seu nou llibre a les mans, 'Una hisenda a la catalana' Foto: ACN


L’acte, organitzat per Òmnium Cultural del Solsonès, tindrà lloc el proper dijous 9 de juliol, a les 9 del vespre, a la Sala Gòtica del Consell Comarcal del Solsonès.

Joan Iglesias Capellas és Doctor en Dret, per la UAB. Ha treballat com a Tècnic d’Administració Local a l’Ajuntament de Manresa, Tècnic Tributari AEAT i Inspector d’Hisenda de l’Estat durant 18 anys.
En el camp de la docència, ha estat Professor de l’Escola de Pràctica Jurídica (EPPA) de l’Iltre. Col·legi d’Advocats de Sabadell, Professor associat de DretTributari. Facultat de Dret Universitat Autònoma de Barcelona, i Professor i Coordinador del Curs de Postgrau en especialització Comptable, Fiscal y Mercantil. Instituto de Economia Pública, Cooperativa y Derecho Financiero. Universitat de Barcelona.

Ha ocupat diversos càrrecs públics: Assessor del President de la Generalitat de Catalunya, Director del Programa per la definició d’un nou model d’Administració tributaria de Catalunya (Departament de la Presidència), i Col·laborador del Consell Assessor per a la Transició Nacional (CATN)

“Una hisenda a la catalana” és alhora una conferència i un llibre, publicat per Joan Iglesias i prologat pel President Artur Mas, i que ens atansa al model tributari de la futura república catalana, i respon a preguntes com ara De què parlem quan parlem d’hisenda?, Per què Catalunya necessita gestionar la seva hisenda? o Què li passa al sistema fiscal espanyol? Una eina imprescindible per aclarir els dubtes que pugui generar el sistema tributari i el finançament d’una Catalunya independent.

 

Participació